До Дня захисту дітей

       4 червня студенти та викладачі кафедр практичної психології і психології особистості та соціальних практик  Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у святкуванні Міжнародного дня захисту дітей у м.Ірпінь. На заході були присутні діти  із звільнених міст - Бучі, Ірпеня, Гостомеля.

 нститут

     На заході студенти та викладачі проводили індивідуальні консультації  щодо психологічного розвитку та особливостей поведінки дітей, різноманітні проективні методики, майстер-клас «Сувенір з солоного тіста».

      Також було проведено профорієнтаційну роботу. Студенти та викладачі знайомили усіх бажаючих з особливостями вступної кампанії та з освітніми програмами Інституту людини.

        Висловлюємо подяку доценту кафедри психології особистості та соціальних практик  Реві Олені Миколаївні та старшому  викладачу кафедри практичної психології Миколенко Наталії Валеріївні. Магістрам  спеціальності «Психологія» Слонченко Євгенії, Терпилу Владиславу та Греченко Марії, а також студентам спеціальності «Соціальна робота» Скорик Єлизаветі та Романик Софії.