День Університету в Інституті людини

      День Університету в Інституті людини розпочався з низки майстер-класів та вікторин. Так, на кафедрі психології особистості та соціальних практик відбулась інтерактивна лекція-бесіда "Життєвий та творчий шлях Бориса Грінченка", організаторами виступили доцент кафедри Коханова О.П. та ст. викладач кафедри Ткачишина О.Р. Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи презентувала вікторину «Що ми знаємо про Бориса Грінченка?», яку проводив  доцент кафедри Суліцький В.В. 

     Доцент кафедри практичної психології Старинська Н.В. та викладач кафедри Кулик Д.В. проводили інтерактивну гру «Грінч мафія». Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти долучилась до Дня університету вікториною  «Цікавинки про Бориса Грінченка», модераторами заходу були старший викладач кафедри  Бірюкова К.Д. та викладач кафедри Овчаренко М.С. 

   На заходах студенти мали можливість переглянути документальні фільми про Б.Д. Грінченка, ознайомитися з його життям і творчістю, обговорювали найдраматичніші та найщасливіші епізоди життя Бориса Грінченка, відповідали на різноманітні питання вікторин, набирали відповідні бали, які так необхідні для перемоги…

      Особливістю заходів було те, що у День народження поета студенти читали вірші Бориса Грінченка… а також власні поетичні твори.

     До дня народження Бориса Грінченка,  студенти 4 курсу кафедри спеціальної та інклюзивної освіти, поставили виставу для дітей молодшого дошкільного віку за мотивами казки Бориса Грінченка «Сірко». Модератором заходу виступила старший викладач кафедри Бабич Н.М.

    У рамках Грінченківської декади студенти та викладачі взяли участь у конкурсі «Слово Грінченка», долучились до флешмобу #Бірюзовийрулить. Особливе місце  посідають партнерські заходи. На сайті Інституту людини розміщено лекцію Уповноваженого Президента з прав дитини Миколи Кулеби та майстер-клас психолога Голощапової О.В. Крім того, підготовлено відеоролик «Подяка партнерам та друзям Інституту людини».