Соціально-мистецька акція «Приречені на щастя»

   09.10.2019 в Жовтневому палаці міста Києва, студенти І курсу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини, разом з викладачами Сапігою Світланою Володимирівною та Трібє Антоном Юрійовичем  відвідали соціально-мистецьку акцію «Приречені на щастя», покликану допомогти соціалізуватися дітям з інвалідністю.

 

aktsiya 09 10 19 1

 

   Соціально-мистецька акція «Приречені на щастя» проводиться щорічно і є однією із найважливіших аспектів у розбудові інклюзивної освіти в Україні.

   Учасниками цього року були інтегровані театральні колективи з Білорусії, Литви, Польщі та України. Представниками з України були театральні колективи Києва, Луцька, Львова, Одеси, Рівного, Сум, Харкова та Херсону.

 

aktsiya 09 10 19 5

 

  Наші студенти мали змогу долучилися до заходу в якості волонтерів та глядачів; переглянути виставку художнього мистецтва, фотовиставку українських фотографів присвячену життю і творчості дітей з інвалідністю; прийняти участь в майстер-класах з миловаріння та ляльки-мотанки; зробити чудові фотографії біля фото зон. А колективне малювання на великому полотні, слугувало певною рефлексією для всіх учасників і глядачів соціально-мистецької акції «Приречені на щастя».  Неймовірний досвід і щирі емоції переповнювали глядачів протягом усього дня.