Участь у Київській міській молодіжній асамблеї

26 вересня 2019 року у Колонній залі КМДА, студенти кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини долучились і прийняли участь у Київській міській молодіжній асамблеї.

 

molodizhna asambleya 26 09 19 1

 

Захід проводився у рамках проекту «Волонтерство – як складник прозорості в діяльності державної влади та приклад громадської свідомості». Організатором була Київська міська організація Товариства Червоного Хреста України.

 

molodizhna asambleya 26 09 19 2   molodizhna asambleya 26 09 19 3

 

Студенти мали змогу ознайомитись з діяльністю та програмами Червоного Хреста м. Києва. Зокрема, переліком запланованих заходів для волонтерів:

-         Організація молодіжних активних ланок в навчальних закладах столиці, проведення тренінгів «Відкрий курс волонтера»

-         Проведення соціально культурних заходів в місті Києві для більшої популяризації молодіжного волонтерського руху: участь у масових заходах

-         Навчання волонтерів навичкам першої допомоги для подальшої популяризації знань серед населення міста та участі в загонах швидкого реагування

-         Організація та проведення соціальних акцій та ініціатив: збір та доставка допомоги адресно потребуючим, допомога будинкам сиріт тощо.

Надзвичайно цікавими були локації з майстер-класами.

 

molodizhna asambleya 26 09 19 4