Урочисте нагородження на Вченій раді Київського університету імені Бориса Грінченка

30 травня 2019 року відбулось засідання Вченої ради Київського університету імені Бориса Грінченка. На засіданні ректор Університету, доктор філософських наук, професор, академік НАПН Огневюк Віктор Олександрович вручав грамоти студентам та викладачам університету. Так, були відзначені студенти-переможці Інституту людини   та їх наукові керівники на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт та до Дня науки:

Стрельченко Анастасія, магістр спеціальності «Практича психологія» за І місце іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю. Секція "Соціологія, менеджмент і психологія".

Науковий керівник - Грубі Тамара Валеріївна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології.   

 

nahorodzhennya 30 05 19 1

 

 

Овдієко Анна, студентка  IV курсу спеціальності «Практична психологія» за диплом І ступеня з галузі «Загальна та соціальна психологія».

Науковий керівник - Циганчук Тетяна Володимирівна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології.

 

nahorodzhennya 30 05 19 2

 

Сердюк Людмила, магістр спеціальності «Психологія»  за диплом ІІ ступеня іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю. Секція "Соціологія, менеджмент і психологія».

Науковий керівник - Канюка Інна Олександрівна, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри загальної, вікової та педагогічної психології.

 

nahorodzhennya 30 05 19 3

 

         Грамотою ректора була відзначена Попова Альона Олексіївна, заступник голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених Університету викладачу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини за розвиток Наукового товариства, організацію і проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Дослідження молодих учених: від ідеї до реалізації» та до Дня науки.

 nahorodzhennya 30 05 19 4

 

 

Щиро вітаємо наших студентів та викладачів!