Всеукраїнська науково-практична конференція "Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації"

   22 березня 2019 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція "Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації". Ось якими враженнями ділиться про подію Наталія Суховець, студентка 2 курсу, спеціальності «Спеціальна освіта»:

 

   "Перші кроки у науку, розробка наукових проектів та їх реалізація вже на 2 курсі?"
Так, чули, і навіть виконали з величезним ентузіазмом! 22 березня 2019 року команда з 5 студенток 2 курсу спеціальності "Спеціальна освіта. Логопедія" Київського університету імені Бориса Грінченка взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції "Дослідження молодих вчених: від ідеї до реалізації" та презентувала свій перший науковий проект "Покращення якості комунікації: логопедичний аспект". Насамперед, хотілося б подякувати організаторам конференції за можливість вже зараз показати себе (а ми були наймолодшими серед усіх, хто презентував свій проект) та зарекомендувати у цій сфері, випробувати свої сили, відкрити для себе щось нове та цікаве, адже ми постійно саморозвиваємось. Протягом цього дня (та і під час розробки проекту) ми отримали море емоцій, нові ідеї та знайомства, а головне, величезний досвід, який неодмінно стане нам у нагоді в подальшому і в будь-якій сфері діяльності. Також, дуже хочеться подякувати нашому незмінному куратору і наставнику, Наталія Бабич. Ми всі дякуємо Вам за те, що Ви в нас повірили, допомагали нам та радили, дякуємо за Ваше терпіння і підтримку, за Вашу неймовірну віддачу і завжди позитивні емоції, якими Ви нас постійно заряджаєте, Катерина Тичина, Ви теж доклали немало зусиль, ми знаємо і дякуємо Вам за Вашу допомогу і підтримку, це для нас було дуже важливо. Я впевнена, що кожен, хто хоч раз з Вами спілкувався і працював, підтримає нас на всі 100%.
Додам лише одне, ми всі вкотре переконались у правильності свого вибору і не збираємось зупинятися на досягнутому ні за будь-яких обставин! Далі буде, це лише початок».

 

 konferentcia 22 03 19 4   

konferentcia 22 03 19 6