Профорієнтаційний захід (11.12.18)

11 грудня 2018 року в Київському механіко-технологічному коледжі відбувся профорієнтаційний захід для студентів, які навчаються за спеціальністю «соціальна робота» - «Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує…». Майже 30 студентів отримали інформацію про історію, традиції, навчальний процес, наукову діяльність, міжнародне співробітництво, студентську мобільність та про роль студентів у житті університету й інституту.

Його підготували та провели директор Інституту людини кандидат педагогічних наук, доцент Клішевич Наталія Анатоліївна, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент Суліцький Вадим Володимирович, студенти навчальної групи СПб-2-15-4.0д Гаврилюк Катерина, Конопацька Юлія, Ничипорчук Інна та Юхименко Марина.

Студентам коледжу проведений захід сподобався. Вони задавали багато питань про вступні іспити, особливості електронного супроводження навчального процесу, технічне обладнання аудиторій, можливості поєднувати навчання та працю, викладачів, які забезпечують навчальний процес за спеціальністю «соціальна робота» тощо. На всі запитання вони отримали вичерпані відповіді.

Сподіваємося, що це не останній захід, який організований та проведений для студентів коледжу. Вони зацікавилися отриманою інформацією. А ми, у свою чергу, чекаємо їх у спільноті наших студентів.