Участь у Всеукраїнській науково-практичній учнівсько-студентській конференції

02 листопада 2018 року студентка II курсу спеціальності «Практична психологія» Хижняк Діана Володимирівна  брала участь у Всеукраїнській науково-практичній  учнівсько-студентській конференції «Розвиток творчої особистості в сучасних умовах».

 konferentsiya 02 11 18 1

 

Товариство «Знання» України  разом із ПВНЗ «Університет сучасних знань», організатори конференції, запросили спікерів з різних закладів вищої освіти м. Києва, також завітало багато учнів та студентів.

 

Крім того, цікавинкою було і те, що учнівсько-студентська конференція проходила на базі Київського планетарію, де учасники конференції мали можливість побачити цікаві експонати та подивитися повнокупольний фільм «Подорож сонячною системою».

 

До конференції студенткою було підготовлено виступ та публікацію «Взаємозв’язок перфекціонізму особистості та синдрому «професійного вигорання» педагогічних працівників».

 

konferentsiya 02 11 18 2

 

Хижняк Діана вже другий рік  бере активну участь у роботі наукового гуртка «Психологія перфекціонізму особистості» під керівництвом доцента кафедри практичної психології  Грубі Т.В.

 

Крокуємо в науку разом!