Зустріч з американськими викладачами, присвячена питанням інклюзивної освіти

   5 листопада 2018 року на базі Інституту людини  Київського університету імені Бориса Грінченка та за участі Університетського коледжу Університету відбулась гостьова лекція з питань упровадження системи інклюзивної освіти у США та практичних рекомендацій для системи освіти України.

 

hostova lektsiya 05 11 18 1

 

   Гостьова лекція була запропонована Відділом преси, освіти та культури Посольства Сполучених Штатів Америки за підтримки Віри Терновської, фахівця з питань освіти Посольства США. Лекторами були Вілма Фуентес, заступник Віце-президента коледжу Санта-Фе (США) та Дуглас Джонс, викладач коледжу Санта-Фе.

 

hostova lektsiya 05 11 18 3

 

   На початку лекції присутніх привітала проректор з наукової роботи Київського університету імені Бориса Грінченка, доктор філологічних наук, Наталія Миколаївна Віннікова.

 

   Під час лекції студенти та викладачі Інститут людини та Університетського коледжу мали змогу дізнатися про шлях реформування системи освіти у США у розрізі запровадження інклюзії та рівного доступу до освіти, поставити питання та поспілкуватись у неформальній обстановці.

 

   Колектив Інституту людини та Університетського коледжу висловлює слова щирої вдячної за досвід, отриманий під час лекції та спілкування із пані Вірою Терновською, Вілмою Фунтенс та паном Дугласом Джонсом.

 

hostova lektsiya 05 11 18 6