Профорієнтаційний вернісаж

      19 травня 2018 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся "Профорієнтаційний вернісаж" для учнів 10-х класів м. Києва. Розпочинався захід психологічною діагностикою школярів. Потім викладачі Інституту людини провели різноманітні майстер-класи.

 

Prof vernisag 0 1

 

    Так, кафедра загальної, вікової та педагогічної психології презентувала  майстер-клас "Я - Психолог", який складався з трьох блоків: мотиваційний блок (Фурман В.В.), діагностичний блок (Васильєв О.О.) та тренінговий блок (Власенко І.А.). 

 

Prof vernisag 0 2

 

Prof vernisag 0 7

 

      Кафедра спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти провела майстер-клас "Логопедичні міородзинки" (Бабич Н.М.).

 

Prof vernisag 0 4

 

Prof vernisag 0 5

 

 

              Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи провела майстер-клас "Платформа неформальної освіти#студії_розвитку: Що це і з чим його їдять?" (Спіріна Т.П.)

 

Prof vernisag 0 6

 

         Учасники майстер-класів проявили зацікавленість, були відкриті та активні щодо запропонованих видів робіт, вони отримали відповіді на питання про обрані професії, їх специфіку та особливості практичного спрямування.