Міжнародна конференція «Спеціальна педагогіка: професійний дебют»

Вітаємо починаючих науковців з перемогою!


20 квітня студенти спеціальності «Спеціальна освіта» та викладачі кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти взяли участь у Міжнародній конференції «Спеціальна педагогіка: професійний дебют» .

20 04 8

 

Відкривали захід студенти 2 курсу спеціальності «Спеціальна освіта» Ольга Ковальчук та Марія Плахотня зі стендовою доповіддю «Студентський науковий SMART-туризм» (наукові керівники: ст.викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти  Н.М. Бабич та викладач кафедри К.О. Тичина), студенти приголомшили всіх своїм постером і вмінням емоційно презентувати науковий проект. Цей виступ мав продовження на пленарному засіданні, де О.Ковальчук та М.Плахотня яскраво презентували наш Університет та кафедру.

20 04 19 

Прийняла естафету з виступом на пленарному засіданні Юлія Царенко, магістрантка 5 курсу, з доповіддю «Дослідження взаємовпливу логопедії як науки і культурно-історичного процеса XIX-XX століття», яка у результаті була нагороджена Дипломом (науковий керівник: доцент кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти  В.В. Тищенко).

Наступним етапом були виступи на секційних засіданнях, де магістри 5 курсу Марина Міщенко виборола Диплом ІІІ ступеня з доповіддю на тему: «Мовленнєва мотивація як провідний фактор у формуванні комунікативних умінь у дітей старшого дошкільного віку із загальним недорозвитком мовлення» (науковий керівник: доцент кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти  О.П.Таран), а Ганна Лашкевич виступила з доповіддю на тему: «Гармонізація процесів міжпівкульної взаємодії у дітей молодшого шкільного віку з порушеннями писемного мовлення» та отримала почесний Диплом І ступеня (науковий керівник: ст. викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти  Н.М.Бабич). Закривали конференцію неповторні тренери з міогімнастики, студентки 4 курсу Ірина Іванкевич, Світлана Коваленко та Світлана Бабчук, які провели майстер-клас «Артикуляційний гігант (використання технології міогімнастики в логопедичній роботі» (наукові керівники: ст.викладач кафедри спеціальної психології, корекційної та інклюзивної освіти Н.М. Бабич та викладач кафедри К.О. Тичина), зарядили аудиторію та передали челендж від студентів-грінченківців учасникам майстер-класу. Переможців челенджу можна знайти за хештегами #МИОГИМНАСТИКА_challenge #kspkio #il #grinchenko


Проект «Студентський науковий SMART-туризм» долає кордони!

 20 04 10

 

20 04 16