1 червня – Міжнародний день захисту дітей

У Міжнародний день захисту Дітей студенти Інституту людини, Сінельніченко Яніна, Пашинцева Дарія (магістрантки спеціальності «соціальна педагогіка») та Воскобійник Анна, Зінченко Аліна і Хвищук Катерина, які вчяться на 2-му курсі за напрямом «соціальна робота», разом із випускницями Інституту людини, а нині – працівницями Всеукраїнського громадського центру «Волонтер», організували незабутнє свято для дітей – вихованців відділенні реабілітації дітей з органічним ураженням ЦНС та розумовою відсталістю Печерського району.

children2

 

Ось, що розповіли про свято його натхненні організаторки:

«Дарувати свято дітям – відповідально і водночас дуже весело. У цьому ми переконалися, провівши свято, яке вийшло таким яскравим не лише завдяки нашим зусиллям, а й, безперечно, завдяки дітлахам, які так радо зустріли нас. Атмосфера у залі панувала неймовірно казкова, ми самі на мить відчули себе дітьми, поринувши у процес гри разом з усіма. Навіть присутні батьки та вихователі настільки захопились процесом, що зовсім забули про час».

 children3

 

 

children5

 

Повітряні кульки, рухливі ігри з кеглями та кулькою, мильні бульбашки, казкові костюми ведучих – все навколо створювало чарівний настрій! Все ж, дарувати щастя дітям  та бачити їх щирі посмішки – найдорожчий подарунок та найсолодша похвала.

 

children6