Волонтери Інституту людини на UNICEF FOOTBALL CUP, або ми – частина величних подій!

З 19 по 21 травня 2017 року тридцять майбутніх соціальних педагогів, студентів ІІІ та V курсів Інституту Людини та волонтерів ВГЦ «Волонтер», долучилися до організації та проведення UNICEF FOOTBALL CUP – футбольного кубку Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).

 

football 4

 

 

Футбольний Кубок ЮНІСЕФ – це не змагання і головне в ньому – не перемога, а участь і командна гра. Кубок об'єднав  вже більше 5-ти тисяч дітей, які постраждали в наслідок конфлікту на Сході України.

 

football 6

 

 

football 3

 

Головна мета турніру полягає у тому, щоб діти, назалежно від їхнього місця проживання чи соціального статусу, віку чи статі, мали право на гру і спорт. Спорт, який демонструє підтримку і рівність.

 

UNICEF FOOTBALL CUPце …

 

  • єдиний футбольний чемпіонат, в якому на поле в складі однієї команди виходять дівчата та хлопці;
  • платформа для інтеграції дітей і розвитку їх соціальних навичок;
  • місце, де натхненні волонтери з відкритими серцями, створюють безпечну та святкову атмосферу для кожного учасника турніру! 

football 2

 

Три дні фіналу Футбольного кубку ЮНІСЕФ, який відбувся за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом з Федерацією футболу України та Міністерством молоді та спорту, подарували студентам-волонтерам  безцінний досвід участі в організації такого потужного заходу та неймовірні емоції, а кожна дитина закарбувала ці події назавжди в своєму серці.

 

football 5

 

 

football 1

 

Інформацію підготували:

 

Д. Пашинцева, Я. Сінельніченко (СПм, 5 курс);

 

Журавель Т.В., доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи