Перший молодіжний форум «Люди майбутнього»

Чи Ви знаєте, як запалити зірки? Ми – знаємо!:)


17 квітня вся країна відпочивала, але активну молодь так просто не вгамуєш - купа зірок зібралася у Пущі Лісовій під Києвом. Адже, у цей день розпочався Перший молодіжний форум «Люди майбутнього», організований Всеукраїнським громадським центром «Волонтер»  спільно з викладачками, студентками та випускницями Інституту людини Університету Грінченка. 

 

У рамках спільного проекту Інституту людини та ВГЦ «Волонтер» «Формування лідерського потенціалу підлітків та молоді для участі у позитивних змінах у громаді та суспільстві» за підтримки ЮНІСЕФ  Форум дав можливість зібрати найактивнішу молодь з м. Маріуполя, Києва та Харкова для того, аби поділітися своїми ініціативами, натхненням, завзятістю заради найкращих змін у нашій країні, які можна творити своїми руками.

 

forum 4  forum 1

 

Найкращі ділилися досвідом з найкращими під час ворк-шопів «Соціальна реклама: аналіз та створення», «Перформанс: від ідеї до реалізації», «Івент-менеджмент. Розробка та створення заходу», «SWOT-аналіз молодіжних ініціатив», «Цільова аудиторія молодіжних ініціатив»... і це ще не все

А ще був квест, надихаюча та єднаюча гра «Країна Гідності», розроблена Партнерством «Кожній дитині», та спешл-гість Річард з U-Report Ukraine, який підкреслив: кожен голос - важливий, кожне враження, кожна думка буде помічена, адже молодіжну політику має будувати молодь, усі думки підлітків та молоді – це думки держави.

 

forum 2  forum 3

 

Отакі вони - Люди Майбутнього!)

 

forum 5