Студентська науково-практична онлайн конференція «Перші кроки у науку»

         4 листопада 2021 року відбулася традиційна студентська науково-практична онлайн конференція «Перші кроки у науку». 

 головна

      Пленарне засідання модерували заступник директора з наукової роботи Інституту людини Неля Лебідь та голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Інституту людини Анастасія Черкасова.

1

        З вітальним словом виступила директор Інституту людини Наталія Клішевич. З особливостями діяльності Наукового товариства Інституту людини познайомила його голова Анастасія Черкасова. 

       Олена Файдюк, аспірантка спеціальності «Соціальна робота», представниця активу Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Інституту людини презентувала досвід участі у конкурсі наукових проєктів «Наука та розвиток громад: соціальні проєкти з науковою ідеєю» у межах Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Дослідження молодих учених: від ідеї до реалізації» (19.03.2021 р.) та закликала студентів думати над ідеями для наступного конкурсу.

      Досвідом участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей і спеціальностей з галузі знань «Спеціальна освіта (за нозологіями)» поділилася магістрантка «Спеціальна освіта» Марія Ковтун.

    Всі учасники конференції мали змоги обговорити важливість дотримання академічної доброчесності в процесі доповіді «Академічна доброчесність очима студентів та аспірантів» Анастасії Котелевець, аспірантки спеціальності «Соціальна робота», заступника голови Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Інституту людини.
      В другій частині конференції студенти презентували свої наукові роботи і брали участь у науковій дискусії. Робота відбувалася в чотирьох секціях:

Секція 1: «Наукові перспективи спеціальної педагогіки та психології»

Секція 2: «Актуальні проблеми соціальної роботи»

Секція 3: «Актуальні проблеми практичної психології»

Секція 4: «Актуальні проблеми екстремальної та кризової психології»

Завантажити програму  

 


Бажаємо наснаги та натхнення молодим науковцям!